5 april

tog världens bästa resa slut. En bamsekram till alla som jag rest med och träffat under resan, den hade inte varit något utan er. Framförallt Cornelia som har varit den största delen utav den, som jag förövrigt redan längtar ihjäl mig efter. Hur som helst är det underbart att vara hemma nu efter 3 månader och jag kunde inte varit mer nöjd. Fick även väldigt mysigt bemötande pa Arlanda, ett ögonblick jag hade längtat efter. Tack för mig. Hoppas vi ses på mitt gamla krypin(marinaelm.blogg.se) Pöss

ciao

Tioman i bilder ♥

fan va gott

Nu har vi varit pa Tioman i nagra dagar och vi gillar stallet starkt. Vi traffade pa tva norska tjejer pa vagen hit som vi bor nara som vi umgas med. Vi bor langst stranden i en varsin bungalow och det ar saa himla mysigt och fint. Vi har flera hangmattor utanfor och en mysiguteplats med bord och stolar. Vi har nog aldrig bott sahar mysigt och fint pa hela resan, fina tioman va!! Och maste bara beratta att nar vi kom hit pa natten(cirka 04:00) var alla receptioner stangda sa det var alltsa helt omojligt att skaffa sig ett boende. Sa vi fyra la vara vaskor i en hog och sov pa stranden, i hangmattorna. Vi vaknade klockan elva morgonen efter, av att solen stekte pa. Riktigt mysigt;) sa nu har man provat pa det ocksa..

Hur som helst sa var Singapore sa jakla jakla grymt. Det absolut grymmaste stallet hitills pa resan. Vilken stad och vilket land.. Varken jag eller Cornelia ville lamna stallet nar vi skulle aka, men biljetterna var redan bokade till Malaysia och Singapore ar ju en helt annan budget. Skulle egentligen vilja forklara exakt hur Universal Studiosvar men det gar liksom inte. Vi var i extas efterat. Grymt! Jaja, har har ni iallafall nagra fa bilder ifran Singapore:

Fika i natten pa Manillas flygplats



Pa tunnelbanan pavag till Little india dar vi bodde i Singapore(kan verkligen rekomendera de till backpackers)
.


Uppe i Marina Bay. Sa vackeert!


Myshang pa varat hostel, som forovrigt va jakla bra. Minns inte namnet pa det



Mot Universal Studios


Hollywood


Madagaskar


Jurassic park


Egypten


Transformens
(basta!)


New York



RSS 2.0