Glada jag


skype

Otur

Jag har lite otur nu for tiden. Min kamera kan inte ladda upp bilder langre, nanting har knasat till sig helt sa verkar inte som att jag kan lagga in nagra bilder mer:( kameran ar inte paj eller nanting, det kommer bara upp ett kryss nar jag ska trycka in mig pa mappen pa datorn.

Annars har vi det valdigt bra har borta. Igar akte vi ut med en bat som vi fick ha hela dagen, vi snorklade runt bland jattefina fiskar inte alla mojliga olika farger ocgh storlekar. Vi hopppade fran baten och akte runt till olika smaoar. Idag maste jag stanna inne for tusen olika orsaker kanns det som. Brande upp ett sar pa armen och knat nar vi red tjur, som svider massor i saltvattnet. Jag har fatt ett djupt litet sar pa mitt pekfinger fran att jag spelade biljard har om dagen. Imorse nar jag var ute och sprang pa stranden sa glomde jag sturmporna, sa har nu ett stort skavsar pa vardera fot som fatt in massor med sand som ocksa svider sonder. Jag har tre munsar pa lappen och skar nyss upp mitt andra pekfinger pa toaletten. Sa turen ar inte riktigt pa min sida, men skadorna ar inte stora sa det bara svider i sanden och saltvattnet sa idag far jag halla mig inne. Trots det fina vadret.. Jaja. Hur som helst sa aker vi vidare till Langkawi imorgon. Vi lamnar da fina Thailand efter en manad och nu ar det Malaysia som star pa tur. Pussss

Here we go again

Imorgon lamnar vi underbara o:n Phi Phi efter 7 dagar. SJU DAGAR? forstar nan mer an vi hur fort tiden gar? Det gillas inte, inte nagonstans.. Igar var det 3 vekor sen vi akte, och tiden gar fruktansvart fort.

Har pa PP ar det iallafall hur bra som helst. Det mesta vi gjort ar att bada,sola, skratta, dricka, festa pa stranden och idag akte jag, Johanna och Cornelia ut pa en liten utflykt( Elin ar troligtvis matforgiftad:( ).
Vi akte iallafall ut till en O som tillhor Phi Phi, som heter Maya Bay. Och dar snorklade vi och hade det valdigt grymt faktiskt. Vattnet dar va saa fint och stranden med. Och vet ni, det va inte ett enda moln pa hela dagen. Men anledingen till att vi akte dit var for att dar pa stranden spelades filmen "The beach" in. Det var valdigt mycket turister dar men valdigt haftigt anda. Haja att Leonardo Dicaprio har statt dar vi stod. Haha. Vi var iallafall fascinerade, anda fast jag aldrig sett filmen..

Ikvall blir det thai-massage och shopping. Thailand borjar lida mot sitt slut, vi far endast va kvar har en vecka till:( man maste skaffa visum om man ar har langre an en manad, och det har vi bestamt oss for att inte skaffa. Men resan fortsatter till andra lander och det kommer bli grymt det med:)
Nu imorgon aker vi till en O som heter Koh Lipe. Kanske kanske en liten O dar innan men det ar inte riktigt sakert an.
Har inte mycket mer att skriva. Ser att det ar massa med sno hemma, vad mysigt for er:)(och kanske for Julia hoppas jag). Och vill bara beratta att Felix fick jobbet i Norge. GRATTIS igen!!

Jaa nu var det ju tankt sa att jag skulle lagga in bilderna harifran men det fungerar ju inte sa ofta for mig. Tror jag har nan installning pa kameran som gor att dom ar forstora eller nanting. Sa forhoppningssvis far jag in dom en annan dag. Puss

Min fina apa<3


Gick in har for att skriva att idag fyller min karaste morfar ar. Kan ju inte krama honom en grattiskram, sa fick tanka att den har lilla apan va morfar. Lika sota tycker jag:D Sa GRATTIS pa fodelsedagen morfar ♥

Sommar, sommar och sol


En liten sneckig tanke

Stralande vader

Nu tankte jag passa pa att lagga upp mina bilder, medans mina vanner ligger pa rummet och forskoer piggna till sig(eller rattare sagt vakna). Igar blev det beachparty med massa dans och liveband som va helt grymt. Finns inget battre att att ga ut pa kvallen helt barfota i shorts och linne. Skypade aven med Felix for andra gangen igar pa eftermiddagen, han ar sa bra:)! Har gar det ingen nod pa oss, kanns som att man aldrig kommer vilja aka hem. Naval, nu ska jag ladda upp bilderna och sedan gora ett nytt forsok med frukost pa sangen till Elin(som jag delar rum med inatt). Kom med nykopt kallt vatten och en farsk ananas men om inte ens Elin vill ata det pa morgonen, daa mar hon inte bra! Haha pussssss pa er

Khao Lak




Patong

2012-01-21 @ 04:03:57 Permalink Kommentarer (0) Trackbacks ()


Phi Phi

Oj vilka bra dagar vi haft den senaste veckan. Snorkligen pa Smilian va jattefin, jag har aldrig gjort det forut och jag var lite radd till en borjan.. hajskrack. Men det fungerade tillslut. Fiskarna va sma och stora i olika fina farger. Korallerna va inte sa fargstarka men vattnet va underbart blatt och sanden vit.
Nu har vi precis kommit till en O som heter Phi Phi. Akte hit imorse. Vi har vart i Phuket(Patong) i tva dagar for att traffa Celina och Johannas foraldrar. Forsta dagen traffade vi Celina. Lag pa stranden och solade och bada, at middag och festade runt pa olika barer. Haha, pa en bar red vi en san dar tjur, hur kul som helst. Iallafall var det valdigt roligt att traffa Celina, kandes bra att traffa nan dar hemifran+plus att hon ar valdigt familjekansla for mig eftersom vi traffas hemma i Mariefred sa ofta. Sa jag har fatt massa ny energi nu:) Dagen efter va Johannas foraldrar sa sota, dom bjod alla oss fyra pa middag. Gott och trevligt!! Nu ikvall blir en lugn och skon kvall. Vi delar rum med 16 st.. haha. Lite obehangligt tycker jag men dom andra ville bo dar sa det ar bara att hanga pa. Som vanligt har jag lite otur och rakar fa den segaste datorn sa idag kan jag inte lagga upp bilder. Det far bli nagon annan dag. Ha det bra dar hemma!!!!! Puss pa er


Grillad ginger

Jag och Johanna ar helt ja*la sonder branda... hon stackarn kunde inte ens hanga med ut ikvall och ata. Har i Kaoh Lak finns det inte alls mycket att gora pa kvallarna, skulle snorklat idag men det sporegnade igar kvall sa det gick inte att boka. Sa vi ar "tvugna" att stanna har ytterligare en dag, men imorgon blir det snorkling iallafall! Har inte sa mycket mer att saga an att vadret va pa topp idag och det gor sa ont pa hela min kropp...... haha det ar lite roligt!
Tankte pa en grej, tusan va skype ar haftigt. Har aldrig anvant mig utav av det forut innan resan, men i forrgar fixade bade jag och Felix det och da skypade vi med varandra for forsta gangen och det va ju grymt, kandes som att vi hade traffats nar jag gick och la mig pa hotellrummet. Vi pratade en timma och det va valdigt mysigt att se och prata med honom! Pa tisdag blir det Patong for att traffa Celina och Johannas paron.
 Ha det bra allesammans=))


Regn

Idag har vi lamnat Aunang och akt vidare till Kaoh Lak. Var tanke var att vi skulle aka ut pa en O har(minns inte namnet haha) som ska ha den finaste snorklingen. Men nu sporegnar det... det ar kvall har sa hoppas det spricker upp infor morgondagen men det verkar inte som det. Stackar lilla Cornleia ligger inne pa hotellet och har ogon+oroninflammation. Lite synd med daligt vader, men vi har haft alldeles for mycket tur med allt sa det har kanske behovdes;)

Igar va vi pa en utflykt. Vi red och badade med elefanter och va pa ett tiger tempel dar dte hoppade runt apor overallt. Dom at upp Cornelias nya fliflopp, hahahah. Och det va fan en utmaning, for att komma upp till templet var man tvungen att ga upp exakt 1200 trappsteg. Jag, Johanna och Elin klarade med Cornelia gav upp efter 20 haha...... Traningsvarken vi har i vara ben nu ar sjuka. Men det va en harlig kansla att klarade det, det tog cirka 40-50 minuter att komma upp och ner. Har har ni bilderna fran varan harliga utflykt och fran varan roliga partykvall med Sverigeflickorna (men har tusen bilder fran den kvallen men hinner inte ladda upp alla):



Sitter och tanker pa min gammelmormor som olyckligtvis har blivit valdigt sjuk nu nar jag ar har langt borta. Du maste klara dig!:(

Chang

Hej daaar. Hoppas ni har det bra dar hemma, for det har vi. Resan till Krabi gick vall bra.. men det va det abslolut det hemskaste jag har vart med om. Vi tog en nattbat som vi skulle aka i 8 jakla timmar och det va saaa hemskt. Det va under och overvaning, och vi hamnade pa overvaningen och dte kandes precis som att va pa en vind. Man fick ingen plats utan en liten madrass(70 cm hoogst) som lag tatt intill den andre. Det va storm ute sa vagorna va helt otroliga. Jag som ar sa radd for vatten och hajar, hade panik. Lag och kramade om nallen jag fick av mamma innan jag akte och en och annan krokodiltar foll ner pa min kind. Trodde faktiskt aldrig att vi skulle overleva.... MEN oroa er inte, det va endast jag som va sadar radd och det ar ett valdigt vanligt satt att forflytta sig till ett annat stalle nar man ar pa en o. Men mormor och morfar, v\ni hade forstatt mig. Hur som sa ar vi fortfarande i Krabi nu. Vi har bott pa en O som heter Railey beach. Assoftstalle. Vi bodde i en bungalow och det har fungerat alldeles utmarkt, forutom att Johanna vaknade imorse av att hon och en odla va fast i hennes myggnat och ingen av dom kom ut. Hahahha hon lat som en stucken gris och jag har inte skrattat sa mycket pa lange. Jaja hur som sa akte vi over en dag till Poda Iland for att bada och sola. Har vart dar med pappa och Sandra och kande igen mig sa val. Vi var pa samma restaurang och allt. Nu har vi lamnat Railey beach och ar nu i Aunang. Har ska vi traffa Sara och ganget och partaja ikvaller.
Imorgon ska vi aka ivag en heldag for att bada och rida pa elefanter. Ska bli riktigt kul och spannande. Vet inte an om Sara och tjejerna ska med, men det skulle vara roligt. Ha det bast!!!!!
Har ar nagra bilder fran Koh Tao ocksa, vi akte ut till en av deras sma oar dar stranden gar emellan annu en liten o. Det va haftigt men vattnet va valdigt hogt sa vattnet gick upp till benen.
Baten
Railey beach

Kingfishers

Vi har det saaaaa bra!!!! later bilderna saga sitt:
Borjan och Bangkok




Koh tao

Det tar sadan tid att lagga upp bilderna, men dar va det iallafall nagra. Och mamsen och ni, jag ar frisk nu! (felix, larsas tabletter gjorde susen)
Nu har vi vart har i 5 dagar, eller imorgon, och da aker vi vidare till Krabi dar vi ska mota upp Sara och ganget:)!!! det blev inge full moon party, vi varken kande for det eller vagade... haha. Jo vi vagade men kandes lite obehagligt sa det bangades

blogg

Vi skriver ungefar exakt samma saker men har ar iallafall de andra tres resebloggar:

johaaaannas.blogg.se/reseblog
corneliaersson.blogg.se/asien
grownocean.blogspot.com

Bangkok

Nu lamnar vi Bangkok efter en sjukt roligt kvall/natt dar. Blev mycket partaj igar med massor med roliga och nya manniskor, allt fran australeinare till svenskar till norrman. Pa dagen hade vi ganska mycket somn att ta igen sa blev mest till att sova och shoppa lite.
Nu sitter vi pa en busstation(som ar mer som ett shoppingcenter eller nat) och har ska vi vanta pa bussen i nagra timmar sa kande att jag har mycket tid nu till att lagga in lite bilder. Men fasen sa seeeegt det gar.

Vi ar iallafall pavag till Koh Tao eller hur det nu stavas.... det ar iallafall en fin o och det ska bli skont att komma till sol och bad nu. Har i Bangkok har vadret vart fuktigt och varmt men ingen sol. Vi har det for jaklans bra och roligt har, trivs som fisken i vattnet:D  Har det kommit nagon sno an??

Och det ar valdigt roligt med alla kommentarer, uppskattas himlans myckeeet:)

Tusan det gick inte att ladda upp bilderna pa den har staans datorn, lagger upp dom nan annan dag!!
pussssss pa er alla
NU: mot Koh Tao

hallo dar

Nu ar vi antligen har i Bangkok efter manga timmars resande. Vi skrattade oss igenom flygresorna och timmarna man fick vanta pa flygplatserna, och jag sov resten ut av tiden.. assoft.
Hur som, sa nar vi kom till London fick vi ett himlans bra besked! Vi skulle ju vanta i Indien i 14 timmar, men behovde endast vanta i 2. Hajar ni vilken lattnad det va? Vi kom igar kvall och hann bara ata middag sedan hoppade vi ner i sangen, alla fyra i 2st 90 sangar.. men det fungerade bra. Nu har vi precis shoppat lite och ska ge oss ivag pa lite marknader och annat roligt nu idag. Vi har inte riktigt bestamt oss an men vi alla tycker det skulle vara coolt att aka och kolla pa thaiboxning sa forhoppningsvis gor vi det idag ocksa. Ikvall blir det massa festande har pa Khao san road, det ar sant jaklans drag har.

Finns inte sa mycket att skriva an efetrsom vi kom igar, men nu vet ni alla att vi lever och vi hors om nagra dagar. Pussssssssssssssssss:)


Avresa

Nu drar vi mot Arlanda:D


måndag

Vaknade klockan sju imorse och kände mig nervös och varm, är detta den såkallade resfeber jag fått?
Felix ligger i sängen här brevid mig och sover, just nu känns det helt omöjligt att åka från honom men det släpper väll förhoppningsvis.. Om några timmar lämnar vi Sverige för några månader, fyfan va skönt!!
Som jag har längtat!
Tänk på att jag inte har mitt vanliga mobilnummer med mig. Jag ska köpa ett Thailändskt simkort där nere.
 Jaja nu har jag inte tid med det här, måste packa det sista inför resan och tagga inför 35 timmars flygresa!!!!!!!!!!!

HEJDÅ:D


1 dag

Imorgon åker vi :D !!!


RSS 2.0