20 dagar

Jag antar att alla som läser min reseblogg redan vet hur vår resa ska gå till. Men för att friska upp era minnen så ska vi(Elin, Johanna, Cornelia och jag) resa runt i Asien i några månader. Hur vår planering ser ut nu är att vi startar i Thailand, fortsätter till Singapore, Malaysia, Sri Lanka och Indien. För nån eller några kanske resan avslutas där, och den eller dom som vill fortsätta kommer göra det.

(Denna information är mest för mamma och alla som oroar sig där hemma)
Den 2 januari startar resan, flyget åker mot Bangkok 15:00. Vi mellanlandar först i London 16:40. Sedan får vi vänta där i 3 timmar tills flyget går till Mumbai i Indien 20:25. Landar i Mumbai 11:00 (3 januari) och får vänta där till klockan 00:25.... det här var ingenting som var planerat, men flyget från Bombai blev inställt så vi var tvugna att boka in oss på ett annat flyg vilket gjorde att 14 timmar lades på. Hur som helst så åker vi iallafall 00:25 från Mumbai, och landar äntligen i kära Bangkok klockan 06:10. Vår resa dit tar 35 timmar, det är bara att gilla läget helt enkelt

Som våran planering ser ut just nu så är våran plan att stanna i Bangkok två dagar. Vi har redan bokat ett hotell som ligger på Khaosan Road, den populära Backpacker street:en. Där är vi den 4-6 Januari, sedan fortsätter vi början på vår resa till Koh Phangan. Där har nog många av er ätit fast här i Sverige. Finns en restaurang i Stockholm som är döpt efter det stället. Anledningen till att vi drar dit är för att det är Full Moon Party där den 8 Januari. Det är ett väldigt stort beachparty som är jättepopulärt i Thailand, läste nu att det är runt 20000- 30000 personer där och det är en gång i månaden. Hur länge vi ska stanna där osv har vi inte bestämt, den enda vi har bokat in är att vi drar ner till Phuket runt den 13-15 januari. Där ska vi besöka Johannas lägenhet, och förhoppningsvis träffa Celina som är där med sina föräldrar. Vi stannar där i 2-3 dagar, då har vi en halv månad kvar att resa runt på dom fina öarna i Thailand( är man i Thailand över en månad behöver man kirra visum, vilket inte vi vill)

Där har ni en bra början på våra första 15 dagar, heeejdå


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0