Otur

Jag har lite otur nu for tiden. Min kamera kan inte ladda upp bilder langre, nanting har knasat till sig helt sa verkar inte som att jag kan lagga in nagra bilder mer:( kameran ar inte paj eller nanting, det kommer bara upp ett kryss nar jag ska trycka in mig pa mappen pa datorn.

Annars har vi det valdigt bra har borta. Igar akte vi ut med en bat som vi fick ha hela dagen, vi snorklade runt bland jattefina fiskar inte alla mojliga olika farger ocgh storlekar. Vi hopppade fran baten och akte runt till olika smaoar. Idag maste jag stanna inne for tusen olika orsaker kanns det som. Brande upp ett sar pa armen och knat nar vi red tjur, som svider massor i saltvattnet. Jag har fatt ett djupt litet sar pa mitt pekfinger fran att jag spelade biljard har om dagen. Imorse nar jag var ute och sprang pa stranden sa glomde jag sturmporna, sa har nu ett stort skavsar pa vardera fot som fatt in massor med sand som ocksa svider sonder. Jag har tre munsar pa lappen och skar nyss upp mitt andra pekfinger pa toaletten. Sa turen ar inte riktigt pa min sida, men skadorna ar inte stora sa det bara svider i sanden och saltvattnet sa idag far jag halla mig inne. Trots det fina vadret.. Jaja. Hur som helst sa aker vi vidare till Langkawi imorgon. Vi lamnar da fina Thailand efter en manad och nu ar det Malaysia som star pa tur. Pussss

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej gullis! Vad härligt att äntligen få läsa lite mer om er och Malaysia kommer nog att bli minst lika toppen som Thailand! Det var inte lite sår du har skaffat dig hjärtat, men som vanligt är du positiv ändå:) Ha det fortsatt bäst! Saknar Dig massor! Puss o kram

2012-01-29 @ 09:52:01
Postat av: Pappa

små sår dödar inte det bara härdar ha det bäst, Max saknar dig han såg dig och apan då vart han avendsjuk så nu sover han i din säng puss !

2012-01-29 @ 17:12:01
Postat av: Sandra

Stackars bebis! Vilken otur du har!

Hoppas ni får det grymt i Malaysia, det tror jag!

Synd de där med bilderna, men som tur är kan man ju kolla de andra brudarnas bloggar :) (Vilket jag gör flitigt)Puss kärlek! Saknar dig! Ha det bäst och var rädd om dig!

2012-01-30 @ 16:05:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0