Regn

Idag har vi lamnat Aunang och akt vidare till Kaoh Lak. Var tanke var att vi skulle aka ut pa en O har(minns inte namnet haha) som ska ha den finaste snorklingen. Men nu sporegnar det... det ar kvall har sa hoppas det spricker upp infor morgondagen men det verkar inte som det. Stackar lilla Cornleia ligger inne pa hotellet och har ogon+oroninflammation. Lite synd med daligt vader, men vi har haft alldeles for mycket tur med allt sa det har kanske behovdes;)

Igar va vi pa en utflykt. Vi red och badade med elefanter och va pa ett tiger tempel dar dte hoppade runt apor overallt. Dom at upp Cornelias nya fliflopp, hahahah. Och det va fan en utmaning, for att komma upp till templet var man tvungen att ga upp exakt 1200 trappsteg. Jag, Johanna och Elin klarade med Cornelia gav upp efter 20 haha...... Traningsvarken vi har i vara ben nu ar sjuka. Men det va en harlig kansla att klarade det, det tog cirka 40-50 minuter att komma upp och ner. Har har ni bilderna fran varan harliga utflykt och fran varan roliga partykvall med Sverigeflickorna (men har tusen bilder fran den kvallen men hinner inte ladda upp alla):



Sitter och tanker pa min gammelmormor som olyckligtvis har blivit valdigt sjuk nu nar jag ar har langt borta. Du maste klara dig!:(

Kommentarer
Postat av: Sandra

Å va kul de där såg ut! Goa elefanter och roliga apor, hahaha, åt en hel Flippflopp? Du kan hälsa Cornelia att jag förmodligen inte heller hade klarat de där trapporna, men coolt för er som kom upp :)



Nu ska jag på födelsedagsfest! Ha det bääääst! PUSS Älskar dig

2012-01-14 @ 17:12:43
Postat av: Lina

får panik av att se hur bra ni har det.. sol och bad och bara leva livet, njut tjejer, ni har inget att längta hem till! pusss

2012-01-22 @ 20:50:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0