Bangkok

Nu lamnar vi Bangkok efter en sjukt roligt kvall/natt dar. Blev mycket partaj igar med massor med roliga och nya manniskor, allt fran australeinare till svenskar till norrman. Pa dagen hade vi ganska mycket somn att ta igen sa blev mest till att sova och shoppa lite.
Nu sitter vi pa en busstation(som ar mer som ett shoppingcenter eller nat) och har ska vi vanta pa bussen i nagra timmar sa kande att jag har mycket tid nu till att lagga in lite bilder. Men fasen sa seeeegt det gar.

Vi ar iallafall pavag till Koh Tao eller hur det nu stavas.... det ar iallafall en fin o och det ska bli skont att komma till sol och bad nu. Har i Bangkok har vadret vart fuktigt och varmt men ingen sol. Vi har det for jaklans bra och roligt har, trivs som fisken i vattnet:D  Har det kommit nagon sno an??

Och det ar valdigt roligt med alla kommentarer, uppskattas himlans myckeeet:)

Tusan det gick inte att ladda upp bilderna pa den har staans datorn, lagger upp dom nan annan dag!!
pussssss pa er alla
NU: mot Koh Tao

Kommentarer
Postat av: Sandra

Å va underbart med sol, bad och värme. Jag är liiite avundsjuk! Nu snöar det här i Nykvarn faktiskt, men vi får se hur länge det ligger kvar. Åker tillbaka till Umeå på lördag och där är det tydligen jättemycket snö säger Simon, så det blir mysigt :). Hälsa solen från mig och ha det underbart! Puss GingerKosk (solskydda ordentligt, tihi)

2012-01-05 @ 15:15:57
Postat av: Mamma

Hej gumman! Låter ju allldeles superbra:) Det är lördag och jag sitter på jobbet och Sandra sitter i bilen på väg hem till Umeå. Vi är lite avundsjuka på er:) Ha det bäst! Puss puss <3

2012-01-07 @ 09:36:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0